Nieuwsoverzicht

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg 06-04-2023

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg
Pitch jouw idee voor en maak kans op de ActiZ-WDTM Innovatieprijs!

ActiZ en Belangenvereniging WDTM willen start-ups stimuleren die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Daarom organiseren de partijen voor het tweede jaar op rij een pitch-competitie voor veelbelovende start-ups. De beweging Anders Werken in de Zorg ondersteunt dit initiatief. De finale vindt plaats op donderdag 15 juni op het hoofdpodium van de Zorg & ICT Beurs. De winnaar ontvangt de ActiZ-WDTM Innovatieprijs en kan drie maanden gebruik maken van de ervaring en het netwerk van een professioneel begeleidingsteam.
Lees meer >>

Nieuw zorgbedrijf NAAST-ZCN bundelt krachten in markt van zorg op afstand 04-08-2022

Nieuw zorgbedrijf NAAST-ZCN bundelt krachten in markt van zorg op afstand
Vandaag, 1 augustus, zijn Zorgcentrale Noord (ZCN) met locaties in Beilen en Veldhoven en NAAST in Varsseveld samen verdergegaan, voorlopig onder de naam NAAST-ZCN. Met de fusie bundelen beide zorgcentrales hun krachten in de markt van zorg op afstand. ZCN en NAAST, die tot vandaag nog onderdeel waren van respectievelijk zorgconcerns Espria en Sensire, werken als één digitaal zorgbedrijf toe naar een nog steviger medisch servicecentrum. Met daarin alle ruimte om te innoveren en dienstverlening te vernieuwen en uit te breiden. Voor de medewerkers blijft de werkgelegenheid behouden op de locaties in Beilen, Veldhoven en Varsseveld.
Lees meer >>

Startup wint ActiZ-WDTM Innovatieprijs 20-06-2022

Startup wint ActiZ-WDTM Innovatieprijs
Slim inzetten van schaars personeel

Drie maanden begeleiding van een professional team van innovators en experts. Die prijs stond op het spel tijdens de pitchcompetitie van ActiZ en WDTM op de Zorg & ICT Beurs. Vijf startups presenteerden hun innovatieve technologie voor de ouderen- en thuiszorg. Een vakkundige jury koos uit hen één winnaar: TONOS care. ‘Voor de zorg heeft deze techniek een echte meerwaarde.’
Lees meer >>
Made by ifthen