Nieuwsoverzicht

Personenalarmering verhoogt veiligheidsgevoel gebruikers 29-10-2018

Personenalarmering verhoogt veiligheidsgevoel gebruikers

Film: https://youtu.be/7HMZr8J7Yu0 

Naast inschakeling van hulp van zorgprofessionals en mantelzorgers kan Personenalarmering kan ook helpen om het veiligheidsgevoel van de gebruikers te vergroten. Bijvoorbeeld wanneer er ingebroken wordt, als mensen zich bedreigd voelen  of als er sprake is van een verdachte situatie. De politie Hengelo/Oldenzaal heeft een film gemaakt om te laten zien hoe de samenwerking met Alerta en Carintreggeland dan verloopt.

Lees meer >>

Symposium "Opstap naar weerbaarheid in een digitale samenleving" 22-10-2018

Symposium "Opstap naar weerbaarheid in een digitale samenleving"

Datum: 22 november van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie: Voormalig Officierscasino, Soesterberg
Toegang: gratis

Hoe weerbaar is uw organisatie in de digitale samenleving?

Praat mee , krijg antwoorden en wissel ervaringen uit.

Digitalisering verandert elke branche en elk vakgebied. Daarmee stijgt ook de afhankelijkheid van een goed functionerend telecomnetwerk. Het moet beschikbaar zijn en op tijd de juiste informatie leveren. Maar wat doet u als telecom uitvalt? Bijvoorbeeld door een cyberaanval of een kabel die geraakt wordt bij graafwerkzaamheden. Uitval is nooit helemaal te voorkomen en de impact kan groot zijn. Hoe haakt u aan bij  technologische ontwikkelingen en zorgt u er ook voor dat uw organisatie kan omgaan met uitval van telecom en klaar is voor de toekomst?

Hoor op 22 november hoe koplopers het in hun organisatie aanpakken en laat u inspireren door hun praktijklessen. Ga in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie, krijg antwoorden op uw vragen en wissel ervaringen uit met branchegenoten.

Lees meer >>

Zorgwoningen wéér veiliger dankzij WDTM Ketenkeurmerk ‘Toegang tot zorgwoningen’ 27-06-2018

Zorgwoningen wéér veiliger dankzij WDTM Ketenkeurmerk ‘Toegang tot zorgwoningen’
WDTM, de brancheorganisatie voor (woon)zorgtechnologie en zorginnovatie, heeft het WDTM-Ketenkeurmerk Toegang tot zorgwoningen ontwikkeld. Dit keurmerk waarborgt een veilige toegang tot de woning voor bewoners en hun zorgverleners. Dit keurmerk ziet toe op de techniek en de processen die relevant zijn voor een veilige toegang tot de (zorg)woning.
Lees meer >>
Made by ifthen