Nieuwsoverzicht

smartQare tekent strategisch partnership met Philips 15-01-2024

smartQare tekent strategisch partnership met Philips

In aanwezigheid van ZKH Prins Constantijn van Oranje, Special Envoy to Techleap.nl, tekenden Sachin Chaudhari (Vice President Philips) en Walter van Kuijen (CEO smartQare) een overeenkomst om de samenwerking en transaction, in afwachting van goedkeuringen, in het huidige kwartaal af te ronden.

smartQare zal de portfolio's van viQtor en Healthdot RPM (remote patient monitoring) samenvoegen tot één digitale oplossing en platform, waarmee een toenemend aantal klinische use cases kan worden bediend.

lees meer ...

Altide benoemt nieuwe bestuurder 10-01-2024

Altide benoemt nieuwe bestuurder
Anne Cloostermans is benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder van medisch servicecentrum Altide. Zij vormt samen met de huidige directeur-bestuurder Erik Wijnhof de raad van bestuur.
 
De afgelopen jaren werkte Anne Cloostermans bij Rivas Zorggroep als strategisch adviseur. Haar gehele loopbaan richtte zij zich al op innovatie in de zorg.
 
Lees het hele bericht op Skipr

WDTM Congres 'Telemonitoring in een internationaal perspectief' 22-12-2023

WDTM Congres 'Telemonitoring in een internationaal perspectief'

Op donderdag 25 januari 2024 organiseert WDTM het congres 'Telemonitoring in een internationaal perspectief'. Sprekers uit België, Duitsland, Frankrijk en Nederland zullen ingaan op de ontwikkelingen in de wereld van personenalarmering en zorgcentrales/medische service centra en op de vraag hoe het landschap van telemonitoring zich aan het vormgeven is en welke plaats telemonitoring in het zorgsysteem krijgt (integraal of juist niet?). Natuurlijk zullen de sprekers ingaan op de (toekomstige) rol van zorgcentrales in het kader van telemonitoring.  

Na de pauze organiseren we drie JAMsessies waarin vanuit drie verschillende perspectieven wordt gediscussieerd over de kennis en de inzichten die de sprekers met ons hebben gedeeld. Een JAMsessie duurt 15 minuten en wordt gemodereerd door een gespreksleider die een sturende rol heeft. De gespreksleider zorgt voor de dynamiek tijdens de JAM. Vanzelfsprekend zullen we 25 januari een nadere toelichting geven op de JAMsessies.

We zijn te gast bij het Wit-Gele Kruis van Antwerpen in Herentals. Het congres start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. We sluiten af met een nieuwjaarsborrel.

Lees meer >>
Made by ifthen