Nieuwsoverzicht

Nieuw zorgbedrijf NAAST-ZCN bundelt krachten in markt van zorg op afstand 04-08-2022

Nieuw zorgbedrijf NAAST-ZCN bundelt krachten in markt van zorg op afstand
Vandaag, 1 augustus, zijn Zorgcentrale Noord (ZCN) met locaties in Beilen en Veldhoven en NAAST in Varsseveld samen verdergegaan, voorlopig onder de naam NAAST-ZCN. Met de fusie bundelen beide zorgcentrales hun krachten in de markt van zorg op afstand. ZCN en NAAST, die tot vandaag nog onderdeel waren van respectievelijk zorgconcerns Espria en Sensire, werken als één digitaal zorgbedrijf toe naar een nog steviger medisch servicecentrum. Met daarin alle ruimte om te innoveren en dienstverlening te vernieuwen en uit te breiden. Voor de medewerkers blijft de werkgelegenheid behouden op de locaties in Beilen, Veldhoven en Varsseveld.
Lees meer >>

Startup wint ActiZ-WDTM Innovatieprijs 20-06-2022

Startup wint ActiZ-WDTM Innovatieprijs
Slim inzetten van schaars personeel

Drie maanden begeleiding van een professional team van innovators en experts. Die prijs stond op het spel tijdens de pitchcompetitie van ActiZ en WDTM op de Zorg & ICT Beurs. Vijf startups presenteerden hun innovatieve technologie voor de ouderen- en thuiszorg. Een vakkundige jury koos uit hen één winnaar: TONOS care. ‘Voor de zorg heeft deze techniek een echte meerwaarde.’
Lees meer >>

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg 16-06-2022

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg
Pitch jouw idee voor en maak kans op de ActiZ-WDTM Innovatieprijs!

ActiZ en vereniging voor zorgtechnologie WDTM willen startups stimuleren die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Daarom organiseren de partijen een pitch-competitie voor startups: ‘Digitaal Cruciaal’. Het evenement vindt plaats op donderdag 16 juni op de Zorg & ICT Beurs. De winnaar ontvangt de ActiZ-WDTM Innovatieprijs en kan drie maanden gebruik maken van de ervaring en het netwerk van een professioneel begeleidingsteam.
Om klaar te zijn voor de toekomst, is het cruciaal dat de thuis- en ouderenzorg verder innoveren. Die innovatie vindt nu al plaats, maar niet op de snelheid en de schaal die nodig is. Daarom roepen ActiZ en WDTM innovatieve startups op om de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg te helpen versnellen.
Lees meer >>
Made by ifthen