Nieuwsoverzicht

Nieuwe flyer CCV Zorg aan Huis 03-07-2019

Nieuwe flyer CCV Zorg aan Huis
In de nieuwe flyer van Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) wordt nu ook naar het WDTM Ketenkeurmerk verwezen!

Meer weten? Kijk dan op: 
https://www.politiekeurmerk.nl/portfolio/zorg-aan-huis-flyer/

of op:
https://www.politiekeurmerk.nl/toegang-voor-zorgverleners/

Succesvol mini-seminar over stimuleringsregelingen van ZorgThuisNL en WDTM 22-03-2019

Succesvol mini-seminar over stimuleringsregelingen van ZorgThuisNL en WDTM

Beste leden en relaties,

Tijdens de druk bezochte beurs Zorg &ICT hebben ZorgThuisNL en WDTM een seminar georganiseerd over de Stimuleringsregelingen EHealth Thuis (SET) en Wonen en Zorg. Het eveneens goed bezochte seminar was mede dankzij de betrokkenheid van de deelnemers interactief en zeer informatief. Na de presentaties sloot Hans Buijng, bestuurder van ZorgThuisNL het seminar af met een reflectie op de verschillende bijdragen. Bijgesloten treft u de presentaties van de verschillende sprekers.

Presentatie B:
Uitwisseling van gegevens tussen cliënt en professional via de Persoonlijke Gezondheidsomgeving door Margo Brands, senior beleidsadvisuer digitale zorg Patiëntenfederatie 

Presentatie C:
Stimuleren van EHealth thuis door Inge Valstar, programmamanager SET, ZonMw, Jerry Kanhai, projectcoördinator SET, RVO.nl en Jane de Jong, project adviseur SET, RVO. nl

Presentatie D:
Vernieuwende woon-zorg arrangementen door Frank van der Voort, adviseur Stimuleringsregeling Wonen en Zorg, RVO.nl

Presentatie E:  
Praktische toelichting op het aanvragen van subsidieregelingen door Margo Groenevelden Erik van der Zeijden, consultants subsidieadviesbureau Hezelburcht.

We hopen dat de deelnemers aan het mini-seminar maar ook degenen die niet in staat waren om
er bij te zijn de nodige inspiratie halen uit de bijgevoegde presentaties!

Met groet,

Namens het bestuur

Tonko Wedda

ANBO Veiligheids10daagse 2019 13-03-2019

ANBO Veiligheids10daagse 2019

Veilig en comfortabel willen wonen is van alle leeftijden. Wie nu fijn woont, wil dit zo lang mogelijk blijven doen. Dan is het handig als u weet hoe u uw veiligheid in en om uw woning kunt vergroten. Wat doet u als er een onbetrouwbaar sujet aan de deur komt? En weet u hoe u uw telefoon en tablet zó kunt beveiligen dat al uw gegevens veilig zijn?

Met hulp van het ministerie van Justitie & Veiligheid, ABN-AMRO, het CCV, Google, ING, Interpolis, de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), Nu.nl, de Politie, Rabobank, Samsung, SNS, Startpagina en brancheorganisatie WDTM organiseren we voor de tweede keer de ANBO Veiligheids10daagse. Hier leert u alles over babbeltrucs, woningbeveiliging, veilig online betalen en nog veel meer. Bovendien doen we dat op leuke locaties, zoals op de hoofdkantoren van de betrokken bedrijven. Wees welkom in Leeuwarden, Hoofddorp, Tilburg, Arnhem en nog vele andere plekken.

We nodigen u van harte uit! U kunt drie inspirerende en leerzame workshops volgen en natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje.

De bijeenkomsten vinden plaats op de kantoren van onze partners. Per locatie is er ruimte voor 50 tot 200 mensen. 

De inloop van alle bijeenkomsten is om 13:00 uur. We eindigen na de workshopronden rond 16:00 uur met een borrel.
U krijgt, na aanmelding, een bevestiging per e-mail met daarin meer informatie. Wanneer we u op de wachtlijst zetten hoort u dat ook. 

Geeft u zich hier snel op, het aantal plaatsen is beperkt.

Made by ifthen