Nieuwsoverzicht

HELP-T wint ActiZ-VGN-WDTM Innovatieprijs 2024! 16-04-2024

HELP-T wint ActiZ-VGN-WDTM Innovatieprijs 2024!

De derde winnaar van de Actiz-VGN-WDTM Innovatieprijs heet HELP-T. Wat was het team van HELP-T blij verrast met de nominatie. Dat was al een hele mijlpaal voor het team vertelt Jeroen Fransen, co-founder van HELP-T.

Lees meer >>

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de ouderen-en gehandicaptenzorg 11-04-2024

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de ouderen-en gehandicaptenzorg

Pitch jouw idee voor en maak kans op de ActiZ-VGN-WDTM Innovatieprijs!

ActiZ, VGN en vereniging voor zorgtechnologie WDTM willen startups stimuleren die de zorgvernieuwing in de langdurige zorg kunnen versnellen. Daarom organiseren zij ook dit jaar een pitch-competitie voor veelbelovende startups. De beweging Anders Werken in de Zorg en TZA ondersteunen dit initiatief. De finale vindt plaats op donderdag 11 april op het hoofdpodium van de Zorg & ICT Beurs. De winnaar ontvangt de ActiZ-VGN-WDTM Innovatieprijs en kan drie maanden gebruik maken van de ervaring en het netwerk van een professioneel begeleidingsteam.

Lees meer >>

Zo denken vijftigplussers over zorg in de toekomst 10-04-2024

Zo denken vijftigplussers over zorg in de toekomst

Vijftigplussers willen thuis blijven wonen. Ze denken dat ze op buurtgenoten kunnen rekenen voor hulp. Ook de bereidheid om anderen te helpen is groot. De toekomstige generatie ouderen staat open voor technologie die het thuis wonen makkelijker maakt. Dit blijkt uit onderzoek van Vilans en Bureauvijftig onder 1629 vijftigplussers.

Zie het artikel in Skipr van d.d. 09 april 2024, klik hier

Made by ifthen