Nieuwsoverzicht

Terugkijken webinar Innovatiestrategie Sensire 13-06-2022

Terugkijken webinar Innovatiestrategie Sensire
Op 31 mei 2022 verzorgde Vera Goldewijk, Innovatiemanager bij Sensire, een webinar waarin de strategie van haar afdeling centraal stond. Kijk via deze link het webinar terug: Innovatiestrategie Sensire

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg thuis of in één van onze woonzorgcentra. Daarbij zet Sensire vol in op innovatie. We zijn er vast van overtuigd dat alleen door te innoveren, de zorg in de toekomst persoonlijk, bereikbaar en betaalbaar blijft. We zien het als onze opdracht diensten en producten te ontwikkelen en implementeren die de zorg voor de klant nog beter, vriendelijker en prettiger kunnen maken en de zorgprofessional maximaal faciliteert. Vera Goldewijk, Innovatiemanager bij Sensire praat ons bij over de innovatiestrategie van Sensire.

Nederlands bedrijf Genus Care wint World JAIN Challenge 2022 07-04-2022

Nederlands bedrijf Genus Care wint World JAIN Challenge 2022
Minister van Langdurige Zorg en Sport, Conny Helder, kondigt Genus Care aan als winnaar van de World JAIN-Challenge voor het beste product om mensen met dementie en hun mantelzorgers te ondersteunen.
Lees meer >>

Implementatie- en opschalingscoaching (ronde 6) 04-04-2022

Verbetering en aanvulling van de digitale intake-straat

Op maandag 4 april opent de zevende ronde van de subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching. Met deze regeling kunnen zorgorganisaties coaching aanvragen voor een implementatie- of opschalingsvraagstuk.
Lees meer >>
Made by ifthen