Nieuwsoverzicht

Persbericht certificering personenalarmering 28-05-2018

Persbericht certificering personenalarmering

In mei heeft WDTM aan zes organisaties het WDTM Ketenkeurmerk uitgereikt. Er waren twee primeurs: het eerste keurmerk Mobiele Alarmering en het eerste keurmerk Toegang tot de zorgwoningen zijn uitgereikt. Telelock is de eerste organisatie die de audit voor het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot de zorgwoning met goed gevolgd heeft doorstaan. En Zintouch was de eerste organisatie die het WDTM Ketenkeurmerk Mobilele Alarmering in ontvangst mocht nemen. Vier organisaties – IGCN, Stichting ATA/Incluzio, TSN en ZCN – namen het ketenkeurmerk Personenalarmering in ontvangst.

Lees meer >>

Persbericht White paper kritische infrastructuur 28-05-2018

Persbericht White paper kritische infrastructuur
STRICT en Jongen Zorgt hebben in opdracht van WDTM het white paper kritische infrastructuur geschreven. Het white paper behandelt de inzet van publieke infrastructuur bij kritische zorgtoepassingen.
Lees meer >>

Secuvita nieuw WDTM lid 22-03-2018

Secuvita nieuw WDTM lid

Secuvita levert oplossingen voor zorgtechnologie die exact aansluiten op uw zorgvraag.

De zorgvraag in de maatschappij verandert in hoog tempo. MT’s, directies en RvB’s van vooral zorginstellingen en thuiszorgorganisaties weten dat innovatieve zorgtechnologie cruciaal is om met minder budgetten toch een hoog niveau van intra- en extramurale zorg te bieden. 

Lees meer >>
Made by ifthen