Nieuwsoverzicht

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg 16-06-2022

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg
Pitch jouw idee voor en maak kans op de ActiZ-WDTM Innovatieprijs!

ActiZ en vereniging voor zorgtechnologie WDTM willen startups stimuleren die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Daarom organiseren de partijen een pitch-competitie voor startups: ‘Digitaal Cruciaal’. Het evenement vindt plaats op donderdag 16 juni op de Zorg & ICT Beurs. De winnaar ontvangt de ActiZ-WDTM Innovatieprijs en kan drie maanden gebruik maken van de ervaring en het netwerk van een professioneel begeleidingsteam.
Om klaar te zijn voor de toekomst, is het cruciaal dat de thuis- en ouderenzorg verder innoveren. Die innovatie vindt nu al plaats, maar niet op de snelheid en de schaal die nodig is. Daarom roepen ActiZ en WDTM innovatieve startups op om de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg te helpen versnellen.
Lees meer >>

Terugkijken webinar Innovatiestrategie Sensire 13-06-2022

Terugkijken webinar Innovatiestrategie Sensire
Op 31 mei 2022 verzorgde Vera Goldewijk, Innovatiemanager bij Sensire, een webinar waarin de strategie van haar afdeling centraal stond. Kijk via deze link het webinar terug: Innovatiestrategie Sensire

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg thuis of in één van onze woonzorgcentra. Daarbij zet Sensire vol in op innovatie. We zijn er vast van overtuigd dat alleen door te innoveren, de zorg in de toekomst persoonlijk, bereikbaar en betaalbaar blijft. We zien het als onze opdracht diensten en producten te ontwikkelen en implementeren die de zorg voor de klant nog beter, vriendelijker en prettiger kunnen maken en de zorgprofessional maximaal faciliteert. Vera Goldewijk, Innovatiemanager bij Sensire praat ons bij over de innovatiestrategie van Sensire.

Nederlands bedrijf Genus Care wint World JAIN Challenge 2022 07-04-2022

Nederlands bedrijf Genus Care wint World JAIN Challenge 2022
Minister van Langdurige Zorg en Sport, Conny Helder, kondigt Genus Care aan als winnaar van de World JAIN-Challenge voor het beste product om mensen met dementie en hun mantelzorgers te ondersteunen.
Lees meer >>
Made by ifthen