Nieuws overzicht

ANBO Veiligheids10daagse 2019 13-03-2019

ANBO Veiligheids10daagse 2019

Veilig en comfortabel willen wonen is van alle leeftijden. Wie nu fijn woont, wil dit zo lang mogelijk blijven doen. Dan is het handig als u weet hoe u uw veiligheid in en om uw woning kunt vergroten. Wat doet u als er een onbetrouwbaar sujet aan de deur komt? En weet u hoe u uw telefoon en tablet zó kunt beveiligen dat al uw gegevens veilig zijn?

Met hulp van het ministerie van Justitie & Veiligheid, ABN-AMRO, het CCV, Google, ING, Interpolis, de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), Nu.nl, de Politie, Rabobank, Samsung, SNS, Startpagina en brancheorganisatie WDTM organiseren we voor de tweede keer de ANBO Veiligheids10daagse. Hier leert u alles over babbeltrucs, woningbeveiliging, veilig online betalen en nog veel meer. Bovendien doen we dat op leuke locaties, zoals op de hoofdkantoren van de betrokken bedrijven. Wees welkom in Leeuwarden, Hoofddorp, Tilburg, Arnhem en nog vele andere plekken.

We nodigen u van harte uit! U kunt drie inspirerende en leerzame workshops volgen en natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje.

De bijeenkomsten vinden plaats op de kantoren van onze partners. Per locatie is er ruimte voor 50 tot 200 mensen. 

De inloop van alle bijeenkomsten is om 13:00 uur. We eindigen na de workshopronden rond 16:00 uur met een borrel.
U krijgt, na aanmelding, een bevestiging per e-mail met daarin meer informatie. Wanneer we u op de wachtlijst zetten hoort u dat ook. 

Geeft u zich hier snel op, het aantal plaatsen is beperkt.

NEN 23-11-2018

NEN
Persbericht - Informatiebijeenkomst ontwikkeling keurmerk Slimme Zorg Thuis

In 2014 is op initiatief van VitaValley het programma Vitaal Thuis gestart. Vitaal Thuis heeft als doel mensen in staat te stellen thuis de zorg te ontvangen die zij nodig hebben. Digitale innovatie en de inzet van thuiszorgtechnologie zijn hierbij belangrijke pijlers. Belanghebbende partijen uit de zorg, het bedrijfsleven en kennisinstellingen hebben binnen Vitaal Thuis gewerkt aan gezamenlijke specificaties.

Voor verdere tekst download het persbericht hier.

Publicaties van de WDTM in SeniorenWijzer 06-11-2018

Publicaties van de WDTM in SeniorenWijzer

Beste leden en relaties,

WDTM spant zich in om meer publicaties over de oplossingen voor slimme zorg thuis in de verschillende media te laten verschijnen. Bijgaand treft u een paar voorbeelden aan van artikelen die de laatste tijd in de Seniorenwijzer en Plus zijn gepubliceerd.

Groet,

Bestuur WDTM

WDTM Ketenkeurmerk Veilige toegang tot de (zorg)woning

Zorgalarm ook gebruik bij onraad

Persoonlijke alarmsystemen

Made by ifthen