Nieuwsoverzicht

Gezocht: Communicatiemedewerker WDTM (ZZP) 23-04-2024

Gezocht: Communicatiemedewerker WDTM (ZZP)
Wat ga je doen?

We zoeken een veelzijdige communicatiemedewerker ter versterking van onze kleine organisatie. De rol is nieuw en parttime. Je verzorgt de externe communicatie voor de vereniging. Je stelt een doelgericht, beknopt communicatieplan op en voert dat uit. Je draagt bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van de vereniging en de leden. Je bent ook actief op het gebied van ledenwerving. Natuurlijk weet je op een creatieve manier aandacht te vragen voor onze evenementen, activiteiten en nieuws via social media. Je houdt de website aantrekkelijk en actueel door het creëren en aanpassen van content. Je trekt samen op met de programmamanager. Met hem vorm je een team om onze ambities waar te maken.

Lees meer >>

Overname Enovation door Legrand Care 23-04-2024

Overname Enovation door Legrand Care

Rotterdam, 23 april 2024

Vanochtend heeft Legrand Care de geplande overname van Enovation aangekondigd. Legrand Care is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve gekoppelde oplossingen ontwikkelt voor de gezondheids- en sociale zorg. De afgelopen jaren heeft Enovation met haar platform voor digitale zorg en samenwerking succesvol een leidende positie in de gezondheidszorg bereikt en is hiermee een van de weinige softwareleveranciers die een breed spectrum van het zorgecosysteem bestrijkt in Noordwest-Europa.

Lees meer >>

Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg 19-04-2024

Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg

Op 18 april is de Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg gepubliceerd! Zie hier het bericht op Rijksoverheid en hier op LinkedIn.

STOZ
Deze regeling is de opvolger van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) en bedoeld om een extra impuls te geven aan de inzet van digitale of hybride processen, zodat zorgbehoevenden langer thuis kunnen blijven wonen en zorg- en welzijnsmedewerkers worden ontlast.

Lees meer >>
Made by ifthen