Nieuwsoverzicht

Interview winnaar ActiZ-WDTM innovatieprijs 2022 17-05-2023

Interview winnaar ActiZ-WDTM innovatieprijs 2022
"Deze prijs is een mooie opstap in de goede richting gebleken en kan je als startup echt helpen"
Martijn Rademakers, CEO TONOS Care

ActiZ en vereniging voor zorgtechnologie WDTM willen startups stimuleren die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Daarom organiseren de partijen op 15 juni, voor het tweede jaar op rij, een pitch-competitie voor veelbelovende startups. De winnaar ontvangt de ActiZ-WDTM Innovatieprijs en kan drie maanden gebruik maken van de ervaring en het netwerk van een professioneel begeleidingsteam. We gaan in gesprek met Martijn Rademakers, CEO van TONOS Care, de winnaar van afgelopen jaar en jurylid dit jaar.
Lees meer >>

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg 06-04-2023

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg
Pitch jouw idee voor en maak kans op de ActiZ-WDTM Innovatieprijs!

ActiZ en Belangenvereniging WDTM willen start-ups stimuleren die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Daarom organiseren de partijen voor het tweede jaar op rij een pitch-competitie voor veelbelovende start-ups. De beweging Anders Werken in de Zorg ondersteunt dit initiatief. De finale vindt plaats op donderdag 15 juni op het hoofdpodium van de Zorg & ICT Beurs. De winnaar ontvangt de ActiZ-WDTM Innovatieprijs en kan drie maanden gebruik maken van de ervaring en het netwerk van een professioneel begeleidingsteam.
Lees meer >>

Nieuw zorgbedrijf NAAST-ZCN bundelt krachten in markt van zorg op afstand 04-08-2022

Nieuw zorgbedrijf NAAST-ZCN bundelt krachten in markt van zorg op afstand
Vandaag, 1 augustus, zijn Zorgcentrale Noord (ZCN) met locaties in Beilen en Veldhoven en NAAST in Varsseveld samen verdergegaan, voorlopig onder de naam NAAST-ZCN. Met de fusie bundelen beide zorgcentrales hun krachten in de markt van zorg op afstand. ZCN en NAAST, die tot vandaag nog onderdeel waren van respectievelijk zorgconcerns Espria en Sensire, werken als één digitaal zorgbedrijf toe naar een nog steviger medisch servicecentrum. Met daarin alle ruimte om te innoveren en dienstverlening te vernieuwen en uit te breiden. Voor de medewerkers blijft de werkgelegenheid behouden op de locaties in Beilen, Veldhoven en Varsseveld.
Lees meer >>
Made by ifthen