WDTM ALV en Galadiner 26-11-19 29-11-2019

Naast IQ Messenger waren dat CSI met de Philips Spencer en Wolk met de Wolk heupairbag. Na enthousiaste pitches van de drie genomineerden, was de laatste stem aan het publiek in de zaal. Zij kozen IQ Messenger als de winnaar van award. Het team van IQ Messenger en haar klant Siza mocht de award ontvangen uit handen van juryvoorzitter Hans Buiijng en WDTM-voorzitter Tonko Wedda. Natuurlijk ontvingen de teams van CSI met Philips en Wolk ook een aandenken! 

Ook alle houders van het WDTM Ketenkeurmerk die in 2019 succesvol zijn geauditeerd door Kiwa zijn tijdens het WDTM galadiner in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een Ketenkeurmerk award uit handen van Mischa van der Geld van Kiwa en Arie Prins, bestuurslid van WDTM. 

Het galadiner werd voorafgegaan door een geanimeerde netwerkbijeenkomst alwaar Eric Zwanenburg van Salesforce en Maarten den Braber, Future Health Strategist bij Nexthealth spraken. 

Het is de bedoeling om van het WDTM Galadiner een traditie te maken. In 2020 wordt daarom de tweede editie georganiseerd. 

Benieuwd naar de foto’s? download dan HIER (Foto's worden gedownload naar c:\Download)
WDTM ALV en Galadiner 26-11-19 WDTM ALV en Galadiner 26-11-19 WDTM ALV en Galadiner 26-11-19
Made by ifthen