Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg 19-04-2024

Op 18 april is de Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg gepubliceerd! Zie hier het bericht op Rijksoverheid en hier op LinkedIn.

STOZ
Deze regeling is de opvolger van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) en bedoeld om een extra impuls te geven aan de inzet van digitale of hybride processen, zodat zorgbehoevenden langer thuis kunnen blijven wonen en zorg- en welzijnsmedewerkers worden ontlast.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 25 april en woensdag 8 mei van 09.30 – 11.00 uur is er een onlinestartbijeenkomst waar geïnteresseerden terecht kunnen voor vragen en meer informatie. Het loket voor subsidies opent 14 mei voor aanvragen.

Slimme zorgtechnologie ondersteunt je in huis, ontlast je als mantelzorger of verlicht het werk in zorg en welzijn. Ben jij een aanbieder van zorg of welzijn? En wil je samenwerken om met behulp van slimme zorgtechnologie de zorg of welzijn te verbeteren?

Vanaf 14 mei kan je gebruikmaken van de Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg. Met deze regeling kunnen aanbieders tot €25.000 subsidie krijgen wanneer ze in de beginfase zitten en tot €750.000 voor het evalueren en opschalen van een bestaand idee.

👉 Schrijf je in voor de startbijeenkomst op 25 april of 8 mei ➡️ www.rvo.nl/stoz
Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg
Made by ifthen