SKG-IKOB actualiseert norm voor Slimme Toegangsoplossingen 22-01-2024

SKG-IKOB heeft de Aanvullende Eisen – de AE 3104 - voor producten uit de categorieën Elektromechanische en Elektrische producten geactualiseerd. Hiermee zijn er naast de fysieke eisen waar slimme sleutelkastjes en slimme sloten al aan moeten voldoen,  geactualiseerde eisen beschikbaar die de veiligheid en betrouwbaarheid vaststellen van het ‘slimme deel’ van deze toegangsoplossingen. 

Een norm op dit gebied is meer dan welkom zeker nu er in de zorg steeds meer slimme toegangsoplossingen worden ingezet. Inkopers en burgers kunnen nu naar deze norm vragen en daarmee zo veilig mogelijke producten aankopen.

Meer weten: kijk op SKG-IKOB norm voor inhoudelijke informatie over deze norm en op SKG-IKOB Sterrenwijzer om te bepalen of uw leverancier al voldoet aan de norm.

SKG-IKOB is ontstaan uit de fusie van SKG en IKOB-BKB, twee bedrijven met jarenlange expertise in onderzoek en certificatie. Met deze krachtenbundeling zijn zij dé Nederlandse certificatie-instelling geworden voor de bouw- en vastgoedsector. De kracht van SKG-IKOB is dat ze de toetsing, controle en certificering voor de gehele bouw- en vastgoedsector onder één dak aanbieden. De waarde die SKG-IKOB aan producten, processen en systemen toevoegen, is getoetste zekerheid.

SKG-IKOB actualiseert norm voor Slimme Toegangsoplossingen
Made by ifthen