Gezocht: Communicatiemedewerker WDTM (ZZP) 23-04-2024

Wat ga je doen?

We zoeken een veelzijdige communicatiemedewerker ter versterking van onze kleine organisatie. De rol is nieuw en parttime. Je verzorgt de externe communicatie voor de vereniging. Je stelt een doelgericht, beknopt communicatieplan op en voert dat uit. Je draagt bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van de vereniging en de leden. Je bent ook actief op het gebied van ledenwerving. Natuurlijk weet je op een creatieve manier aandacht te vragen voor onze evenementen, activiteiten en nieuws via social media. Je houdt de website aantrekkelijk en actueel door het creëren en aanpassen van content. Je trekt samen op met de programmamanager. Met hem vorm je een team om onze ambities waar te maken.

Wie zoeken we?
We zoeken een ZZP-er met gedegen kennis van (zorg)communicatie, redactionele (online) vaardigheden, social media en organisatietalent. Iemand die met enthousiasme communicatiemiddelen maakt en inzet en met nieuwe ideeën komt om onze leden en andere doelgroepen te bereiken. Vanzelfsprekend heb je een vlotte pen en is je Nederlands perfect. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent precies en kan in hoge mate zelfstandig werken. We zijn actief op het gebied van zorgtechnologie en zorginnovatie in de Langdurige zorg. Een nieuwsgierige houding en kennis van (het werkveld van) onze leden is een dikke pré.

Wat hebben wij jou te bieden?
In de eerste plaats een zelfstandige en veelzijdige functie. We bieden ruimte voor eigen initiatief en vooral aan een hoge mate van zelfstandigheid. We zoeken een ZZP-er die bereid is om flexibele afspraken te maken over het aantal uren dat hij/zij maakt. Tarief in overleg.

Interesse? Stuur een email aan info@wdtm.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gezocht: Communicatiemedewerker WDTM (ZZP)
Made by ifthen