Kosten KIWA auditering

Het schemabeheer van het WDTM Ketenkeurmerk is in handen van WDTM. Het auditeren en certificeren, is ondergebracht bij Kiwa. Kiwa versterkt het ketenkeurmerk door haar professionele organisatie, die professionele audits kan uitvoeren maar ook vanwege haar ambitie en know how om het ketenkeurmerk te integreren in haar programma en verder te ontwikkelen.

Zie voor meer informatie over KIWA en certificeringen de website van Kiwa 

Indien u zich wenst aan te melden voor de auditering van het WDTM Ketenkeurmerk klik dan hier voor het aanvraagformulier.

Tarieven 2024 voor auditeren door Kiwa voor het WDTM Ketenkeurmerk.

Het WDTM Ketenkeurmerk kent met ingang van 1 september 2019 twee modules: Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten v3.0 en Toegang tot Zorgwoningen.

Met ingang van 1 januari 2024 worden er geen nieuwe initiële audits op basis van de module Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten v3.0 meer uitgevoerd omdat deze module wordt vervangen door v3.1. Deze versie is naar verwachting per 1 april 2024 beschikbaar. Vanaf dat moment worden weer nieuwe initiële audits uitgevoerd.

Onderstaande prijzen zijn de prijzen per module. Iedere aanvrager is verplicht zich te laten auditeren voor alle rollen die hij aanbiedt en/of uitvoert. Onderstaande prijzen gelden per module. 

 

Jaartarief     

(Voor WTDM-leden)

Jaartarief      

(Voor NIET WTDM-leden)

1-3 rollen

€ 1.546,00

 

4-5 rollen

€ 1.932,00

 

1-3 rollen

 

€ 2.046,00

4-5 rollen

 

€ 2.432,00

Prijzen zijn exclusief BTW.
Genoemde prijzen zijn de prijzen voor 2024, KIWA indexeert de prijzen jaarlijks.

Made by ifthen