Agenda 2018

WDTM organiseert regelmatig events voor leden en relaties. 
Wanneer u hiervan op de hoogte wilt blijven, kunt u een mail sturen naar info@wdtm.nl


 

09-01-2019Nieuwjaarsbijeenkomst WDTM & Artificial Intelligence (AI) en Robotisering
Dit event vindt plaats op: 2019-01-09
U kunt zich inschrijven tot: 2019-01-07

Event informatie

WDTM Nieuwjaarsreceptie en Netwerkbijeenkomst Artificial Intelligence (AI) en Robotisering
Programma volgt 

24-01-2019Informatiebijeenkomst ontwikkeling keurmerk slimme zorg thuis
Dit event vindt plaats op: 2019-01-24
U kunt zich inschrijven tot: 2019-01-17

Event informatie

Beste leden en relaties,

WDTM start in samenwerking met onze partners NEN, Nictiz en VitaValley een project om de Inkoopspecificaties 4.0 van VitaalThuis onder te brengen in een keurmerk.

Het persbericht spreekt verder voor zich!

Groet namens het bestuur,

Tonko Wedda

 

Persbericht - Informatiebijeenkomst ontwikkeling keurmerk slimme zorg thuis

Op donderdag 24 januari, tijdens de E-health week, organiseert NEN in samenwerking met Nictiz, Vitaal Thuis en WDTM een informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van een keurmerk voor ‘slimme zorg thuis’. Tijdens deze bijeenkomst worden belanghebbenden geïnformeerd over de ideeën en de mogelijkheden om deel te nemen aan het ontwikkelingsproces van het keurmerk.

In 2014 is op initiatief van VitaValley het programma Vitaal Thuis gestart. Vitaal Thuis heeft als doel mensen in staat te stellen thuis de zorg te ontvangen die zij nodig hebben. Digitale innovatie en de inzet van thuiszorgtechnologie zijn hierbij belangrijke pijlers. Belanghebbende partijen uit de zorg, het bedrijfsleven en kennisinstellingen hebben binnen Vitaal Thuis gewerkt aan gezamenlijke specificaties.

Gewaarborgd vertrouwen noodzakelijk

De specificaties worden doorontwikkeld tot een complete set van heldere, toetsbare kwaliteitscriteria. Het ontbreken daarvan belemmert de brede toepassing van thuiszorgtechnologie. Een keurmerk kan helpen deze helderheid wel te verschaffen.

Start met telemonitoring

We beginnen met criteria voor telemonitoring op het gebied van thuisdialyse, chronisch hartfalen en COPD; relevante toepassingen in de beweging naar ‘de juiste zorg op de juiste plek’. Het uiteindelijke doel is om het keurmerk toepasbaar te maken voor allerlei toepassingen van thuiszorgtechnologie.
Het te ontwikkelen keurmerk vult de bestaande WDTM ketenkeurmerken op het gebied van 'Personenalarmering' en 'Toegang tot Zorgwoningen' aan.

Informatiebijeenkomst

Het keurmerk komt tot stand in een open en transparant proces, waaraan in beginsel elke partij, met een belang of expertise, mee kan doen. Als u belangstelling heeft voor het traject kunt u zich vóór 17 januari 2019 aanmelden voor de eerste bijeenkomst op 24 januari 2019 via deze link. Deelname aan de informatiebijeenkomst is kosteloos.

Meer informatie

Meer informatie over de informatiebijeenkomst? Neem contact op met Kars Jansen, consultant Zorg & Welzijn, e-mail zw@nen.nl.

Lees het bericht op nen.nl

 


NEN Twittert al z'n persberichten. Volg ons @NEN_Pers.


NEN: wat is het en wat doet het?
Goede afspraken over producten, diensten en werkwijzen zijn belangrijk. Is veiligheid in het geding, dan zijn ze zelfs van levensbelang. Zoals afspraken over speeltoestellen, woningen, ontruimingsplannen en cyber security. In Nederland is NEN al 100 jaar het centrum van normalisatie. NEN helpt bedrijven en andere partijen om onderling heldere en toepasbare afspraken te maken. NEN vertegenwoordigt ook Nederlandse bedrijven en partijen om samen met centra in andere landen afspraken te maken op Europees en zelfs internationaal niveau.


 

      

 

 

De gemarkeerde velden bevatten fouten

Kies de events waarvoor u zich wilt aanmelden

Selecteer minimaal één event

BedrijfsgegevensDeelnemer(s)

Bedankt voor uw aanmelding

Verwijder onderstaande deelnemer
Made by ifthen