Nieuwsoverzicht

Dit zijn de 4 finalisten ActiZ-WTDM Innovatieprijs 2023 06-06-2023

Dit zijn de 4 finalisten ActiZ-WTDM Innovatieprijs 2023
Wie gaat er vandoor met de ActiZ-WDTM Innovatieprijs 2023? De vakjury heeft uit alle inzendingen vier finalisten geselecteerd die staan de trappelen om de zorg voor ouderen en chronisch zieken op te schudden. Deze vier startups met innovatieve oplossingen voor de verpleeghuiszorg of zorg thuis, mogen meedoen aan de pitchwedstrijd tijdens de Zorg & ICT Beurs op 15 juni in Utrecht.
Lees meer >>

Interview winnaar ActiZ-WDTM innovatieprijs 2022 17-05-2023

Interview winnaar ActiZ-WDTM innovatieprijs 2022
"Deze prijs is een mooie opstap in de goede richting gebleken en kan je als startup echt helpen"
Martijn Rademakers, CEO TONOS Care

ActiZ en vereniging voor zorgtechnologie WDTM willen startups stimuleren die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Daarom organiseren de partijen op 15 juni, voor het tweede jaar op rij, een pitch-competitie voor veelbelovende startups. De winnaar ontvangt de ActiZ-WDTM Innovatieprijs en kan drie maanden gebruik maken van de ervaring en het netwerk van een professioneel begeleidingsteam. We gaan in gesprek met Martijn Rademakers, CEO van TONOS Care, de winnaar van afgelopen jaar en jurylid dit jaar.
Lees meer >>

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg 06-04-2023

Gezocht: startups met innovatieve oplossingen voor de thuis- en ouderenzorg
Pitch jouw idee voor en maak kans op de ActiZ-WDTM Innovatieprijs!

ActiZ en Belangenvereniging WDTM willen start-ups stimuleren die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Daarom organiseren de partijen voor het tweede jaar op rij een pitch-competitie voor veelbelovende start-ups. De beweging Anders Werken in de Zorg ondersteunt dit initiatief. De finale vindt plaats op donderdag 15 juni op het hoofdpodium van de Zorg & ICT Beurs. De winnaar ontvangt de ActiZ-WDTM Innovatieprijs en kan drie maanden gebruik maken van de ervaring en het netwerk van een professioneel begeleidingsteam.
Lees meer >>
Made by ifthen