VHD B.V.

 

Al meer dan 50 jaar verzorgen wij alarmcentrale diensten voor onze klanten. De oplossingen die wij bieden zijn zeer divers, maar altijd met één belangrijk uitgangspunt: Waar HULP centraal staat. De VHD alarmcentrale verzorgt naast voertuig- en personenhulp onder meer hulpverlening bij calamiteiten op reis, medische problemen of voorvallen in of om de woning en verzorgt 24‑uurs bereikbaarheid.

De VHD alarmcentrale is een 100% Nederlandse organisatie dat gebruik maakt van het internationale netwerk van de Europ Assistance Group. Daarmee bieden wij direct het grootste netwerk ter wereld.

Deze hulpverlening bieden wij aan verzekerings- maatschappijen, volmachtkantoren, expertisebureau's, woningbouwverenigingen, autofabrikanten, importeurs, dealers, leasebedrijven, zorginstellingen en overheid- instanties.

Certificeringen / kwaliteit

Daarbij is de VHD alarmcentrale ISAE 3402 gecertificeerd en biedt daarmee nog meer zekerheid aan haar opdrachtgevers als het gaat om kwaliteitsbewaking en kostenbesparing in het hulpverleningsproces. Tevens heeft VHD het ketenkeurmerk van zorgcentrale via de brancheorganisatie WDTM en meten we dagelijks onze klanttevredenheid.

Postadres

Straat:Postbus 2170
Postcode:7420 AD
Plaats:Deventer

Bezoekadres

Straat:Keulenstraat 6
Postcode:7418 ET
Plaats:Deventer

Contact

Contactpersoon:Bart Berg
Afdeling:

Telefoonnummer:06-13280008
E-mail:b.berg@vhd.nl
Website:http://www.vhd.nl

Made by ifthen