QuoVadis Nederland BV

 

Gecertificeerd voor WDTM Ketenkeurmerk voor de 3 rollen: LEVERANCIER - AANBIEDER - INSTALLATEUR

QuoVadis Nederland BV (voorheen GEWA Nederland BV / GEWAnl) is een onafhankelijke Nederlandse organisatie met een totaalprogramma van medisch-technische hulpmiddelen voor communicatie en omgevingsbediening. QuoVadis (QVN) is sinds 1993 actief en opereert landelijk.


QuoVadis Nederland zorgt voor implementaties van hulpmiddelen voor het compenseren van lichamelijke, cognitieve en spraak handicaps, waarbij de MENS centraal staat.

QuoVadis heeft een uitgebreid assortiment. Om duidelijk te maken wat onze mogelijkheden zijn, hebben we dit ons ABC genoemd:

Het eerste onderdeel van ons ABC is Alarmeren.
QuoVadis kan in veel verschillende situaties de alarmering verzorgen. Denk aan zelfstandig wonende ouderen, het gebruik in combinatie met omgevingsbediening, toepassing in zorginstellingen en bij epilepsie.

Het tweede deel van ons ABC en onze specialiteit is Bedienen.
QuoVadis is gespecialiseerd in omgevingsbedieningen. Van simpele oplossingen tot uitgebreide systemen. Met omgevingsbediening kan een volledige woning aangestuurd worden, bijvoorbeeld met één knop. Zelfs als er sprake is van geen, of verminderde handfunctie. In dat geval bieden verschillende bedienschakelaars of zelfs oogbolbesturing uitkomst.

Het derde onderdeel van ons ABC is Communiceren.
QuoVadis heeft verschillende oplossingen die ingezet kunnen worden bij communicatieproblemen en levert communicatiehulpmiddelen op basis van tekst, symbolen en combinaties daarvan.

Postadres

Straat:Postbus 171
Postcode:3740 AD
Plaats:Baarn

Bezoekadres

Straat:Nieuw Baarnstraat 33
Postcode:3740 BN
Plaats:Baarn

Contact

Contactpersoon:René van Wijk
Afdeling:

Telefoonnummer:035-5488701
E-mail:rene@qvn.nl
Website:https://www.qvn.nl

Made by ifthen