Implementatie- en opschalingscoaching (ronde 6) 04-04-2022

Op maandag 4 april opent de zevende ronde van de subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching. Met deze regeling kunnen zorgorganisaties coaching aanvragen voor een implementatie- of opschalingsvraagstuk.
 
Het doel van de regeling is om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van goede zorginnovaties. Door samen te werken met een implementatie- of opschalingscoach kunnen zorgorganisaties en ontwikkelaars van een zorginnovatie (in samenwerking met een zorgorganisatie) een stap zetten in het implementatie- of opschalingsproces. Ben je benieuwd hoe je van digitale zorg een duurzame oplossing in plaats van een noodoplossing maakt? Of heb je een andere implementatie- of opschalingsgerichte vraag? Een coach kan je hierbij helpen.

Voor wie is de implementatie- en opschalingscoaching bedoeld?
Een aanbieder van zorg en/of ondersteuning vallend onder de Wmo 2015, Zvw, Wlz en/of Jeugdwet. Aanbieders van fysiotherapie en oefentherapie zijn uitgesloten van deze subsidieoproep.
Gemeenten en gemeentelijke gezondheidsdiensten (GGD’en).
Een ontwikkelaar van een zorginnovatie in samenwerking met één van bovenstaande doelgroepen.
Aanvragers mogen maximaal één aanvraag doen in deze ronde (per organisatie en KVK-nummer). Alleen de eerst ingediende aanvraag wordt in behandeling genomen.

Zie ook de link: Implementatie- en opschalingscoaching (ronde 6)


Made by ifthen