Bezoek WDTM tijdens Zorg & ICT 03-03-2017

Van 14 t/m 16 maart 2017 vindt de beurs Zorg & ICT plaats.  Dit jaar staat de vakbeurs in het teken van ‘De patiënt als partner’.
Naast het bezoeken van de beursvloer, kan tevens deelgenomen worden aan seminars, workshops en presentaties. Lees hier meer over het programma van Zorg & ICT.

Bezoek WDTM tijdens Zorg & ICT
Dit jaar zal WDTM deelnemen aan de beurs (stand B.103). Daarnaast zal Stephanie Lowiessen, manager Strategie, Beleid en Communicatie bij WDTM, op dinsdag 14 maart een presentatie verzorgen met de titel 'Innoveren met voorbedachte rade'. Innovatie en technologie zijn geen doelen op zich. Het zijn hulpmiddelen om tot waardecreatie te komen. Dan is het mooi als een organisatie van tevoren al kan bepalen of waardecreatie zal ontstaan. Het innovatiefilter is een overzichtelijke methode, die in vier stappen helder maakt of technologie meerwaarde heeft én (sc)haalbaar is. Tijdens deze presentatie wordt de methodiek uitgelegd en wordt ingezoomd op de verschillende fasen binnen het innovatiefilter.

Presentatie bijwonen
Wil je de presentatie bijwonen? Registreer dan eerst je komst naar de beurs op deze pagina. Na registratie kan je je hier inschrijven voor de presentatie. 


Bezoek WDTM tijdens Zorg & ICT
Made by ifthen